Uncategorized

Universumspark i baken

Ibland tar livet nya vägar och jag står just nu i ett vägskäl. Jag avslutar mitt coachuppdrag på Folkuniversitetet 31 maj. Vart Ska Livet Nu ta Vägen? Spännande!! Vad finns bakom nästa krök. Lite vet jag, men mycket nytt blir det också.

Hösten ser kul ut med lyricwritinguppdrag som det ser ut både på Örebro och Piteås musikhögskolor. Det har varit kalaskul att djupdyka med eleverna nu i vår och jag ser fram emot fortsättning på det. Det trillar in lite spelningar trots att jag varit lite inaktiv med musiken sett tag och jag hoppas att snart kunna presentera mera nytt material. Sommaren kommer finna rum till skapande hoppas jag.

Jag är sedan i våras med i Vattenfalls coachpool. Den står öppen för företagets anställda. Det ska bli kul att arbeta med dem! Jag söker dock nya coachuppdrag! Jag trivs så vansinnigt bra med min kombination och kultur, kreativitet, coachning, föreläsningar  och personlig utveckling just nu. Att få vara med i en människas resa mot sitt önskade mål är en ynnest. Att få vara ett bollplank, en spegel och en spark i baken ibland är en coachs uppgift. Att få hjul att rulla lite mer effektivt. Jag fick den finaste komplimangen av en deltagare. “Livet känns alltid lite lättare efter att jag varit här och pratat med dig!” WOW, hjärtat sväller och svämmar över.

Jag är snart klar med mitt första år på Hälsocoachutbildningen i Skövde. Det har varit både upp och ner med en hel del administrativa och pedagogiska strul, men vi hoppas alla att dessa barnsjukdomar fallit ur systemet och att vi kan fokusera fullt ut på lärandet. Som lärare själv är jag ganska luttrad, men också medveten och tydlig kravställare. Jag vill ha en högsta nivå.

Gårdsdrömmar ligger och väntar och vi hoppas snart kunna presentera nya nyheter. Vi letar fortfarande gård på mellersta Gotland för att förverkliga våra drömmar. Vi söker också pengar för att kunna skapa det vi tänkt oss! Tipsa oss gärna om du har några idéer!

 28 veckor för hälsa närmar sig målet (midsommar) Jag är mycket tacksam till er som hjälpt mig i den här provperioden med feedback och tid. Jag hoppas ha ett färdigt officiellt program klart efter sommaren!

Jag sitter här på min balkong i Hornsberg och tittar ut över Ulvsundasjön. Tänk va lyckligt lottad jag är som får vara just här. Att jag dessutom får ha ett andra hem på en så vacker plats som Gotland i en snar framtid och att jag får chansen att dela det med andra. Tacksamhet!

kram

Karina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.