Uncategorized

Check in

Hälsocoach

I dagarna lämnar jag in mitt examensarbete för utbildningen!  I juni blir jag nämligen färdig hälsocoach!  Mitt arbete är en litteraturöversikt över dagens forskningsläge om :

Kostens hälsomässiga effekter hos kvinnor i fertil ålder

Kvinnor är biologiskt och fysiologiskt annorlunda än män och då särskilt mellan ca 13-55 års ålder. Ett annat hormonsystem och andra behov. Dock är traditionell forskning oftast gjord av män för män. Detta är något som intresserar mig och som jag gärna vill fortsätta arbeta med. Då i kombination med coachingen, musiken, kreativiteten och toningen förstås! 😀 Skicka mig ett mail om du önskar ett exemplar av uppsatsen.

Jag kommer fr.o.m nu erbjuda coaching både individuellt och i grupp. Företag och privatpersoner är välkomna! Mina styrkor ligger i motivation, inspiration, hälsa, kreativitet och steg framåt! Jag vill gärna gå en bit på vägen med dig!  Ta det första steget mot ditt bästa jag redan idag! Under sommaren befinner jag mig till stor del på Gotland, men tider finns även i Stockholm. Jag söker också fler uppdrag från hösten. Gärna på ön.

Under våren har det mest varit studier, men jag hade en underbart härlig lördag tillsammans med Gabriella Åström och 6 andra tjejer från projektet “Girls Can Write” i Borlänge under Kristi himmelsfärdshelgen. Vi jobbade med ljudens helande och läkande kraft i toningen och tjejerna var fantastiskt öppna och modiga med ljuden. Kommer bli bra låtar där! Sanna mina ord! Kolla in vad mer som händer i projektet här. Det drivs av studieförbundet Folkuniversitetet Dalarna, Lilith Eve Dalarna och Dalapop med ekonomiskt stöd från Landstinget kultur och bildning.

26 juni spelar jag och Patric Skog sommarmusik i Årsta kyrka kl 15. kom jättegärna förbi och lyssna!

Stor kram

Karina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.