Spelningar,  Steve

Hello Berlin!

Inspelning på Fasching
Inspelning på Fasching

Imorgon bär det iväg!  På lördag spelar jag med Steve på B flat Club. Roooooligt! Hoppas det kommer lite folk också! Ska bli jättekul att åter uppleva Berlin. Var där förra gången 1990!! Har nog förändrats en hel del!

Den här veckan har det varit fullt upp. Det är spännande hur livet faller. Jag har rensat bort så mycket det senaste för att kunna satsa mer på musiken. Sagt upp mig från all trygghet och fasta inkomster… Nu känns det äntligen som att det börjar betala sig! Fyra spelningar som bara trillat in av sig själv de senaste två veckorna. 😀 Keep ’em coming!

Förra veckans spelning i Ljusdal var jättetrevlig. ca 40 personer och en härlig stämning. Musik i Ljusdal gjorde det lätt för oss att trivas och den gamla missionskyrkan var ett fantastiskt vacker rum att få ljuda i. Vi kommer gärna tillbaka.

I helgen påbörjade vi inspelningen av Steves nya platta. Den har arbetsnamnet “Ella the Cat” efter låten (som jag och Anders knåpat ihop) och katten (som ligger här bredvid och snusar så sött 🙂 ) John Högman spelar in oss och 11 låtar blev det allt som allt. Får se om alla kommer med på CDn, eller om det kan bli lite extra presenter av vissa. Ungefär hälften är originallåtar och resterande “standards” i nya format och kläder”. Det är alltid lite nervöst att presentera sitt eget material, men killarna gjorde kanoninsatser och jag tror detta kommer bli riktigt bra! Fortsätt följa mina inlägg så kommer info om releasekalas så småningom! :-D!

Nu är det dags att packa! Auf Wiedersehen!!!
Karina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.