Bröllop,  Fans och omdömen,  Festbandet

Grattis Björn och Petra!

Petra och Björns tioåriga bröllopsdag
Petra och Björn Stenecker firar tio år som gifta med sång och musik av Karina och Fredrik!

För tio år sedan stod jag på ett båtdäck och sjöng “That’s Amore och I Say A Little Prayer” för dessa två. Igår firade de sin bröllopsdag med att jag och Fredrik Olsson klev in på Grill under champagneskålandet och upprepade detta. Så roligt och romantiskt! Grattis Björn och Petra Stenecker! Må ni få 50 till! … vi står redo att klämma i, igen och igen! 😀

Tänk vilka människor och situationer man har lyckan att få vara med om i detta jobb! Tack för det! Och skål och Glad midsommar!

Petra Stenecker och Karina Kampe
Skål och grattis på 10 åriga bröllopsdagen!

Så här var det 2004:

2004 bröllop Björn & Petra
2004 bröllop Björn & Petra

Vi planerade vårt bröllop från USA med 7 timmars tidsskillnad till Sverige och det fungerade hur bra som helst. Karina var supersnabb på att svara på våra e-mail, kom med bra ideer och feedback och hjälpte oss att välja musik. Vi upplevde att hon var flexibel samtidigt som hon hade järnkoll på läget hela tiden. Karina var själv den som kommunicerade med besättningen på båten, där vi vigdes, och personalen på värdshuset där vi hade middagen och allt flöt på. Extra tack för att Karina och Birgitta stod ut i kylan på båten under vigseln med ett stort leende på läpparna! Repertoaren var kanonbra! Vi har fått hur mycket positiv feedback som helst från övriga gäster. Vi är jättenöjda med bröllopet! Ni gjorde en toppeninsats! Kvällen blev precis så kul och festfylld som vi hoppats. Du och bandet satte verkligen stämningen i topp och sällan har man sett alla sina vänner och släktingar dansa så hängivet.;-)” Björn & Petra Nygren (nu Stenecker)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.