Undervisning

Kurser våren 2014

Tänk va tiden rinner. Snart är vi i februari!!! Wow

Vill passa på att tipsa om några röstkurser jag kommer hålla i tillsammans med Folkuniversitetet i Stockholm i vår.

Den jag särskilt vill pusha för är en kurs som jag kallar Tona in -Röstens källa! Här får jag samla all min kunskap om rösten. Både från mitt utbildning i Soul Voice metoden där rösten används som ett helande verktyg, liksom från min mångåriga sångträning inom musiken. Om du inte har testat att tona förut så passa på. Det är ljuvligt!!
Här finns mer info om kursen och anmälan: Startar 12 feb!
Tona in – Röstens Källa!

Jag kommer också att hålla en Masterclass i sång. Där jobbar vi individuellt inför gruppen med pianist. Det är det absolut snabbaste och bästa sättet att utvecklas som sångare när du kommit en liten bit på väg anser jag! Den startar lite senare i vår, men platserna går åt.
Sångcoaching masterclass

Jag håller även i en nybörjarensemble! Det ska bli ritkigt roligt! Det var länge sen för mig att jobba på den nivån (!). Jag har de senaste åren mestadels jobbat med avancerade grupper, men det brukar bli mycket skratt och mycket SÅNG! Här finns bara några få platser kvar! Startar 12 feb!
Nybörjarensemble

Jag har någa platser kvar för individuell sång i vår. Jag arbetar främst måndagar, men även vissa tisdagar. Maila mig för mer info. Jag jobbar på Stockholm Vocal Studio på Holländargatan.

Här finns mer info om min undervsning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.