Uncategorized

Certifierad handledare i programmet för sorgbearbetning

Förra veckan slutförde jag utbildningen i sorgbearbetning. Wow va bra! Tack till Anders Magnusson för skapandet av ett så fint center som institutet för sorgbearbetning är och tack Susanne Nilsson för den fantastiska kursen. Nu ser jag fram emot att föra den här kunskapen vidare. Jag kommer erbjuda både grupper och individuell handledning. Kursen är på 8 veckor och ger verkligen förändringar. Går du och bär på gammal laddning i relationer, skilsmässa, dödsfall, förlorat husdjur eller annat så är detta ett jättebra verktyg att gå vidare med. Håll utkik över datum eller kontakta mig för individuell handledning. Låt inte historien förstöra framtiden!

Läs mera om programmet

Jag gör själv en del förändringar just nu. Jag minskar exempelvis ner på sångundervisning till förmån för coaching och eget skapande. Gården på Gotland är fortfarande i görandet. Vi letar och letar efter rätt plats. Dock är tanken att erbjuda kurser på ön i sommar.

Jag har också bestämt att ta tag i min egen hälsa vilket kommer dokumenteras på något sätt. Stress och annat har tagit fokus och gjort att kilona klivit på och energin gått ner. Tro mig, jag vet hur det känns att snurra runt och inte hitta ut ur sin egen labyrint. Ibland känner man sig som en bluff som sitter på så mycket kunskap och ändå gör tvärtom. Men livet är hela tiden nu och det är ingen mening att klaga på beslut redan tagna. Istället tror jag på att ta det steg för steg framåt. Walk the talk helt enkelt 🙂  Kämpar du med samma sak och behöver hjälp så hjälper jag gärna till.

Vet du vem Victorine Meurent är? Hon är en kvinna i förra sekelskiftets Frankrike som liksom dagens kvinnor kämpade för sin rätt att existera och skapa. Hon är också ämnet jag tänker skriva ny musik om. Kvinnor som göms i historien är inget nytt, men denna rödhåriga konstnärinna, musiker, modell och galjonsperson för impressionisterna förtjänar definitivt att kliva ut ur skuggan. En fantastisk personberättelse med ett spännande livsöde!

Jag hoppas du har en härlig höst, ger dig själv tid att återhämta dig och skapa plats för växande och skapande!

varma hälsningar

Karina

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.