Festbandet – När du ska boka festmusik!

party, mingel, vigsel, bröllop, begravning, företagsfest,
kick-off, student….

Du bokar – Vi spelar
Festbandet--logga

Vi ger dig det du vill ha

Vårt fokus är du. Vi vill att du ska vara nöjd och glad när kvällen är över. Personlig service är viktig för oss. Vi vill skapa den ultimata upplevelsen. Vi har bredden och kunskapen att erbjuda små som stora arrangemang. Låt oss veta vad du vill ha, så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla dina önskningar.Sedan 2002 har vi erbjudit företag, brudpar, festdeltagare och musikälskare toppunderhållning. Hos Festbandet kan du hitta musiken som förgyller din tillställning.

Det finns ingenting som slår känslan av musik framförd av ett bra liveband. Det ger möjligheter som en skivspelare aldrig klarar av. Vi erbjuder partyband, mingelmusik, solosång samt specialkomponerad musik speciellt för dig. Vi arbetar både med företag och privatpersoner.

Bland våra tidigare kunder finns OMX, EO Grafiska, Shortcut, Telia, Försvaret, Flera fackförbund, Select Collection, Eventbolag mm

“Tack snälla ni för att ni hjälpte till och gjorde Johans 50-års fest till en jätte trevlig kväll. Jubilarens pappa snart 95 år buggade flera låtar i rad som han inte gjort på länge tack vare era härliga låtar.”

Leena och Johan Edlund
Mer omdömen om Festbandet

“Vårt starkaste minne från själva vigseln är just Karinas fina tolkningar av vår valda musik. Vi hade valt sångerna för de fina texternas skull och de kom verkligen till sin rätt. Om vi ska anlita musiker till en fest eller så igen så kommer vi absolut att vända oss till Karina. Vi kunde inte vara nöjdare! Underbar sångröst och känsla och dessutom är hon taktfull, proffsig och trevlig! Vilken tur att vi fick tag i er och att ni var lediga!”

Annelie och Fredrik Wall 
Mer omdömen om solist

Klicka dig vidare till www.festbandet.com. På den sidan kan du i lugn och ro titta igenom vårt sortiment, titta på repertoarlistor, läsa vad andra tyckt, samt lyssna på musikexempel. Tveka sedan inte att ta kontakt för prisoffert och vidare planering