Back up, ensemble och skön-sång!

sångfåglar

I den här gruppen sjunger vi i grupp. Deltagarantalet är  max 8 stycken. Betoningen ligger på ensemblesång (d.v.s. att alla sjunger tillsammans) med möjlighet till viss solosång. Vi kommer också jobba med bakgrundsstämmor och lätt koreografi till masterclassens solister.  Fokus är att det ska vara SKÖNT att sjunga och ROLIGT! Repertoaren är blandad. Kursen avslutas med gemensam konsert med masterclassen inför levande publik.

Pris: 1700 kr inkl moms

Kursstart: prel 23 feb

Kursdag: onsdag

Lokal:  Stockholm Vocal Studio, Holländargatan 29

Anmälan

 

 

Sagt om Karina:

“Karina är en otrolig kunnig sångpedagog. Att hon kan plocka fram känslor är en sak men som professionell är det också viktigt att ta hand om känslorna och inte lämna eleven med sin sorg eller ilska eller rädsla. Och Karina kan, med en bestämd men mjuk röst förvandla känslorna till någonting positivt. Fantastisk coachning!” Beatrice Le Gall Bengtsson, Masterclass 2015 (Läs hela artikeln här)
”Jag hade förmånen att få vara med på Karinas sångkurs och blev starkt imponerad av hennes förmåga att upptäcka och locka fram subtila och ibland dolda egenskaper hos hennes sångelever som växte mycket under kurstiden.”  Anders Wihk, pianist/ackompanjatör”Proffsig, som vanligt, Uppmuntrande och inspirerande, Tydliga instruktioner/tydlig kritik” Monica A elev 2002, 2004, 2006, 2010”Karina är en varm, rak, rolig och härlig person! Hon lockar fram känslor och sidor hos mig som elev som jag inte trodde fanns. Hos Karina har jag både skrattat och gråtit (fast mest skrattat) och det som är så skönt är att man får vara sig själv – Karina utgår från individen, det är jag som måste komma fram till vad jag vill uppnå och Karina hjälper mig att genomföra det. Jag rekommenderar verkligen andra att prova Karina! ” Sussi Järhuldt, elev masterclass 2012, 2013